Tatínek se utrhnul od rodinných a domácích povinností a vydal se na kole vytvářet endorfiny. Dnes u nás nádherně svítilo slunce, ale foukal vítr a ustřižené rifle se neukázaly jako ta nejlepší volba. Dokud na horách úplně neroztaje sníh, není ani v kraji moc teplo. Kráska, za kterou jsem se vydal, byla postavená asi před šesti lety, prý za peníze za "vesnici roku" v Královéhradeckém kraji. Jako většina rozhleden nestojí v údolí, a tak když jsem sestupoval z kola, už mi zima rozhodně nebyla.
První pohled na cíl dnešní cesty.

Ve vrcholovém trámoví je zavěšený zvon, jen málokdo z návštěvníků si na něj nezazvoní.

Celkový pohled na štíhlou dřevěnou krásku.


 V údolí Tiché Orlice se konečně probouzí život, tatínek je ale technik, a i když má opuštěné louky a lesy tisíckrát raději  než blikání počítače, většinu květin nepojmenuje.....ani tu žlutou na horní fotce.
Dole ty bílé snad budou sasanky.



Komentáře

  1. Řekla bych, že to žluté je talovín, protože orsej má trochu jiné listy, ale také nejsem odborník. Krásná rozlednička, já bych s mojí závratí vystoupala tak maximálně na první tři schůdky :-))... ale zvoneček by byl velkou motivací. Děkuji za krásné "stopy" na mém blogu. Pěkný zbytek víkendu, Mirka

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Budeme rádi za každý Váš komentář

Oblíbené příspěvky